Thursday, March 26, 2009

Den skall böjas i tid....

...den som skidåkare skall bli!
Denna vecka har vi tränat Älvis i att bli intresserad av skidåkning. Vi tog en fjälltripp till Säfsen och slappnade av några dagar. Han verkade vara med på noterna och nästa gång vi drar i väg kanske vi även låter honom känna lite på snön, ev. åka lite pulka...

Den Bedårande Barnafadern hade inte åkt längdskidor sedan han var liten och det var väl inte direkt nyligen som Morsan stod på ett par heller. Men, det verkade vara som att cykla. Tur! Lite pinsamt att rulla runt på plan mark med två pinnar på fötterna och en russell tjoandes runt huvudet. I mitt tillstånd är man ju inte direkt smidig. Jag klarade mig dock från sådana incidenter. Phu!

Sedan har vi upptäckt att Älvis ger blanka tusan i "bäbä vita lamm" och "blinka lilla stjärna". Han vill ha DANSBAND! Han rockade runt som en trådrulle när det spelades Sven-Ingvars gamla slagdänga "åh Kristina från Wilhelmina...." i reklampauserna vid tv-myset. Behöver jag säga att varken Den Bedårande Barnafadern eller Morsan är särskilt förtjusta i dansband? Kan det vara första trotset? Typiskt!


Sist men inte minst vill vi skicka en grattishälsning till blivande far-far Ulf på födelsedagen! Grattinerar!

No comments: