Wednesday, July 29, 2009

Dagen D

Idag skall det hända. Idag skall förlossnignen starta med ett brak....eller kanske mer med ett plask.

Men.

Här sitter jag, inte ens nära en förlossningssal och bara vääääntar. Å inget annat kan man göra för det finns inga trix i världen som hjälper den lille krabaten att komma ut fortare. Han kommer när han är klar.

Snälla Älvis, bli klar.

Du har en mor och en far som väntar oerhört otåligt på dig. Du har en morfar som är ännu mer otålig tillsammans med mormor. Du har en morbror som blir ganska putt om du inte kommer före han reser tillbaka där han kommer ifrån. Dessutom har du fyra otåliga fastrar i Skåne och en tuff farfar samt en väldigt gammal gammelmormor i Stockholm som också väntar. För att intee tala om resten av bekantskapskretsen som inte vill annat än att se ditt lilla skrynkliga nylle titta fram. Alla väntar.

Varsågod och ploppa!

2 comments:

Anna L said...

Älvis är bara en smart strateg, vet du! Börjar han livet med exempelvis att vara 2 veckor sen, så är ju 15 minuters försening som tonåring en enorm upphämtning!

Sofie said...

Från egen erfarenhet - det enda jag kan tipsa om är att hålla dig sysselsatt... Jag lånade TV-serie-boxar av en vän och satt klistrad vid Lois&Clark och CSI - där kan det förspillas ganska många timmar. Fast egentligen tror jag att långpromenader med ljudbok är totalt sett bättre. Men långpromenader var visst inte riktigt din grej nu? ;)