Wednesday, July 8, 2009

Färdigshoppat....nästan!

Idag tog jag och den Bedårande barnafadern en shoppingtur. Målet var brallor och en liiiten mössa. Vi kom hem med två par brallor två mössor och ett helt bäbisapotek!
Kolla in:


Hur snygg kommer han inte att bli! Lillskrutten!

4 comments:

Nickan said...

Vet du! Inatt drömde jag jättelänge om din förlossning. Allt fortlöpte som förväntat...fast förlossningsrummet hade en egen ingång, vilket var praktiskt för jag skulle hämta Hugo på plats efter några timmar när det började dra ihop sig. Så jag hängde där en stund med er...Anna var där med. Du skötte dig sååå bra! Men sen gick vi med hunden till vår kära dagmatte som bodde precis brevid. Sen kom min mormor och vi gick hundprommenader runt huset och till sist väntade vi spänt i en väntrum allihopa.

Miss F said...

Jiiises....jag har för övrigt snackat med vår kära hundvakt och det blir hon som får ha honom oavsett vilken tid det blir. Så behöver vi inte oroa oss.

C said...

Tusan, vad när det är för er nu! Och vilka snygga kläder ni köpt! Jag minns inte heller hur det är att inte vara gravid - du ska få berätta om det för mig sen, när du inte är det längre. :-)

Miss F said...

C: Med glädje! Kommer nog även en smarrig förlossningsberättelse rullande åt ditt håll. :)